Persoanele care au diabet trebuie sa-si administreze in mod regulat insulina, ceea ce presupune intepaturi de ac. Fobia fata de ace se manifesta prin anxietatea provocata de gandul unei posibile injectii si din pacate afecteaza multi oameni. In plus, aceasta fobie poate fi insotita de urmatoarele simptome: ameteli si confuzie, gura uscata, palpitatii cardiace, transpiratie crescuta, respiratie rapida etc.

Pentru a scapa de acest disconfort atunci cand ai nevoie de injectii cu insulina, acum ai un ajutor de nadejde: I port advance. 

Portul de injectie I-port este usor de aplicat, ceea ce iti va reduce durerea precum si anxietatea legata de ace.

Ce este un i-Port Advance

I port insulina este un port de injectare a insulinei special creat pentru persoanele cu frica de ace si injectii. Insulina in acest caz poate fi injectata cu ajutorul seringilor sau al stilourilor injectoare specifice.

Portul de injectare este mic si discret si se lipeste de corp ca un bandaj. Avantajul acestuia e ca nu trebuie sa-ti intepi pielea de fiecare data cand trebuie sa faci o injectie cu insulina. In loc de 150 de intepaturi pentru injectarea insulinei pe luna, cu i-Port Advance vei face 10 insertii pe luna, ceea ce inseamna ca starea emotionala neplacuta legata de injectii este redusa.

Ce trebuie sa stii despre i-Port Advance

I port Advance are dimensiunea mica cat a unei monede si se lipeste ca un plasture. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa-ti intepi pielea de fiecare data cand trebuie sa faci o injectie cu insulina.
Dispozitivul este foarte comod pentru cei diagnosticati cu diabet de tip 1 si 2 in tratament cu insulina si se tem de intepaturi si ace.
Il poti folosi atat cu stilouri injectoare, cat si cu seringi. Acele trebuie sa aiba lungimea de 5-8 mm si calibrul 32-28.
Este benefic in special pentru copii. Acestia, de cele mai multe ori, sunt mai nelinistiti de ideea de a se intepa si le vine greu sa se intepe singuri.
Este util pentru acele persoane care se tem de ace si sufera un disconfort psihic si fizic cand trebuie sa-si administreze insulina.
Este foarte util in administrarea de doze de insulina suplimentare.

Astfel, senzatiile neplacute si fobia de ace sunt reactii complet normale in cazul persoanelor care fac injectii in mod regulat. La urma urmei, acesta este instinctul natural de protectie al corpului. Cu I-port Advance, administrarea insulinei devine mult mai usoara si cu mai putin stres!

5 thoughts on “Care sunt avantajele unui I-port Advance pentru cei care sufera de diabet

  1. Consider ca introducerea tehnologiei in scoli este un pas important pentru adaptarea la cerintele societatii moderne. Este impresionant sa vad cum elevii pot folosi diverse aplicatii si platforme online pentru a invata intr-un mod mai eficient si captivant. Ma intreb insa care sunt provocarile pe care le intampina profesorii in implementarea acestor solutii si cum pot fi acestea depasite.

  2. Articolul este foarte interesant si ofera o perspectiva noua asupra impactului tehnologiei in educatie. Sunt de acord cu ideea ca utilizarea tabletelor si a altor dispozitive poate imbunatati procesul de invatare si poate face predarea mai interactiva. Totodata, sunt curios sa aflu mai multe detalii despre rezultatele studiilor mentionate in articol si cum s-au schimbat perspectivele cadrelor didactice in timp.

  3. Informatiile prezentate in articol sunt extrem de relevante pentru locatarii din blocurile cu apartamente, oferindu-le clarificari asupra modului in care pot contribui la buna functionare a asociatiei de proprietari sau cum pot sa isi apere drepturile in cazul unor situatii conflictuale.

  4. Este remarcabil faptul ca articolul abordeaza si aspectele legale legate de asociatiile de proprietari, precum modalitatea de infiintare a acestora sau procedura de gestionare a fondurilor comune. Este foarte util pentru cei care doresc sa inteleaga mai bine acest domeniu.

  5. Articolul este foarte bine documentat si ofera informatii importante despre rolul asociatiilor de proprietari. Este interesant de aflat cum functioneaza aceste entitati si care sunt drepturile si obligatiile membrilor acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *